Отзиви за “Моето ново тяло”


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Аз съм на 58 г и записах този курс, за да оправя изгърбването си и блокажите във врата. В точката между лопатките вече не ме боли, а усуканият ми гръбначен стълб се изправя – виждам го по ключиците си. Пробвала съм с йога, масажи и ходене при чакръкчии, но само с упражненията на Ирина виждам резултат. Много са ефективни, а и са изпълними. Важно е да не се претоварваш. Аз в началото започнах да правя по много всеки ден и всичко ме болеше, но после започнах да правя нещата както препоръчва Ирина: по малко, но по няколко пъти и всичко се оправи, болките утихнаха.”

— Ана Б.


“Искам да изкажа благодарност на Ирина за този курс. Още първия месец болките ми в гърба изчезнаха и стойката ми се поизправи. Онлайн форматът ме устройва напълно, защото нямам време да ходя по зали, а Ирина обяснява толкова добре и подробно, че все едно съм с нея на живо.”

— Виолета Н. 45 г


“В началото си мислех: какъв балет, какво чудо! Къде е балетът, къде съм аз, но внучката ми ме записа и рискувах. Сега не мога да повярвам, че мога да се изтеглям и да държа гърба си изправен! Не приличам на балерина и няма да заприличам, имам малко килограми в повече, но се чувствам такава и това ми дава самочувствие. А и се научих да танцувам – не като прима балерина, разбира се, но пък за себе си и от душа! Невероятно е!”

— Радостина В, 61 г.