АЩАНГА МАЙСОР СЕМИНАР

АЩАНГА МАЙСОР СЕМИНАР

Виж СЪБИТИЯ за следващи дати

Магията на Ащанга йога е в това, че тя Ви позволява да получите персонализирани инструкции за Вашата практика, докато споделяте енергията и вдъхновението на груповата практика. Всеки заслужава особено внимание и в този уъркшоп ще го получи, като ще получи и индивидуализирани инструкции, отговарящи на нуждите и способностите му.

Йога винаги се е базирала на взаимоотношенията между учителя и ученика. Когато се изгради такова взаимоотношение, едва тогава може да се случи нещо съществено. Ето защо, на този семинар, както и на всички други, работим с малки групи от не повече от 12 души и изискваме да присъствате на всички 5 практики. С нашето индивидуално отношение към всеки и Вашето посвещение на практиката, йогa наистина може да започне да Ви трансформира.


Всеки заслужава индивидуално внимание и в моите семинари, всеки го получава. Това включва инструкции, които са релевантни за Вашата практика в момента. Аз така разбирам процеса на преподаване и учене. Когато индивидуализираните инструкции съвпаднат с Вашите нужди и способности, промените се случват от само себе си.


При Майсор метода, всеки от групата практикува нещо различно - онова, което е научил досега, но в групова обстановка. Този индивидуализиран подход Ви позволява да получите подкрепа, помощ и инструкции там, където имате нужда. За периода от 5 дни, ще имате възможността да преразгледате практиката си от различна гледна точка и много по-задълбочено. Без значение какво и колко сте практикували досега, личното внимание от мен и Вашата дисциплина на ежедневна практика, ще Ви помогнат да видите резултати веднага и да поставите основата за по-нататъшни такива. Единственото изискване е да искате да учите. Не е нужно да познавате Ащанга поредицата.

много индивидуално внимание

2 практически работилници

5 дни Майсор практика

време да изградите взаимоотношение с учителя

яснота относно над какво има да работите

и мн.др.

ПЪЛНА ПРОГРАМА

Майсор практика - 06.30 - 08.00 (или по договаряне)

2 практически работилници - 16.00 - 18.00 (или по договаряне)


ЦЕНА:

Цена при провеждане в Ащанга Йога България - 75 лв

Цена във Ващето студио - по договаряне 

ИСКАТЕ ТОЗИ СЕМИНАР ВЪВ ВАШИЯ ГРАД ИЛИ СТУДИО?

Ние с радост ще Ви посетим, където и да се намирате. За целта е необходимо да съберете група от мин. 10 души, да имате подходящо място за провеждане на семинара или курса и да уговорим дата за провеждането му.

Семинарите и курсовете могат да се проведат в обявения формат, но бихме могли и да създадем нов, според нуждите и интересите на Вашите ученици.

За да организираме събитие във Вашето студио, свържете се с нас:

тел. 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

Практика

Курсове

Цени

Събития

Абонирайте се днес, за да не пропуснете нищо ново

За нас

FAQ

Блог

Контакт

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИТАЙТЕ НИ

Ashtanga Yoga Bulgaria

гр. София

бул. "Сливница" 206

тел: 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg