МОЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ВАС!

Актуализирано: 22 Дек 2019


Ето, че Коледата е почти тук и тази година върви към своя край. Но на мен не ми е коледно, нито празнично и то не само защото няма сняг.


Тази година беше много тежка, направо кошмарна за мен и честно - нямам търпение да й тегля чертата. Както винаги, когато животът ме изравнява със земята, ставам много смирена. Е, опитвам се да бъда смирена и през останалото време, но като че ли в тежки моменти смирението е единственият ми начин на оцеляване. А смиреността ми винаги идва със желанието да дам нещо от себе си в повече - повече да се старая, повече да уча, повече да раздам от знанията си...Да, то май аз само знания имам за даване...Но кой каквото...


Това ме доведе и до главното. Вашият Коледен подарък от мен -.Ащанга Майсторският Домашен Курс с 50% отстъпка!УАУ!

Това Уау може и да звучи като само-реклама, но го казвам, защото знам колко много е включено в този курс. Ама наистина много. Няма такъв курс/книга на пазара с йога-литература/курсове/обучения!


Създадох този курс, защото забелязвам, че въпреки желанието да се учи и практикува йога, мнозина не успяват да стигнат до студията - поне до моето със сигурност. Разбирам ги. Но пък за Ащанга йога ученето съвършено сам може да е фатално. Този курс няма да Ви остави сами да си блъскате главата или да се травмирате ненужно.


Освен това, много ми се щеше да развея повечето митове за Ащанга като за трудна, прекалено физическа или не-духовна. Да, постоянно пиша за това, но като че ли изкривените представи за Ащанга преобладават. И това не ме учудва, имайки предвид, че почти във всяко студио се предлага Ащанга, която няма нищо общо с традиционния метод, преподавана от инструктори, които също не са запознати с метода. Това не е критика към никого, просто наблюдения. Е, тъй като обичам Ащанга и вярвам в нейния подход и метод, желанието ми беше да направя традиционната Ащанга по-достъпна, разбираема и пълноценна, за да може и повече хора да й дадат шанс.


Този курс ще Ви запознае с всичко, което стои зад практиката: философия, други практики, науката за мозъка, фината физиология и т.н. Ще се убедите, че Ащанга далеч не свършва с "jump back / jump through" и че дори не е необходимо да ги умеете. Курсът Ви повежда на едно пътешествие из Ащанга, но и навътре във Вас. Всъщност, това е и целта на Ащанга метода.


Накратко:


Курсът включва 49 урока, съдържащи техники и инструкции, философски хайлайти, задачи за самоизследване, познания за Аюрведа и фината физиология, връзката на практиката с фината енергия и допълнителни упражнения за разработване на това или онова. Разбира се, има и малко анатомия, колкото по-добре да разберем някои техники, малко общи дискусии по наболели за йога-света теми...


С други думи, всичко, което (навярно) сте искали да знаете или някой да Ви обясни е събрано в този курс. Над 1000 страници книга, видео уроци (има още да се снимат, признавам, че не са изчерпателни, но пък при закупуването на този курс СЕГА ще получите последващите видеа от курса с огромна отстъпка!)


Всичко това и много друго само за 99 лв вместо 199!

Използвайте промо-кода: AshtangaHome


И хайде стига толкова обяснения, че умря циганката. Не обичам сама да се хваля, дори ако това е нормално с рекламни цели. А и аз не правя реклама. Просто Ви известявам, че може да получите този курс сега с огромна отстъпка. Защото това е най-доброто, моето бих могла да дам от себе си. Знания. Подкрепа. Разбиране.


Весела Коледа!
ПОРЪЧАЙТЕ ГО СЕГА!50% OFF


99 лв вместо 199 лв!


ПОРЪЧАЙ СЕГА!

99 преглеждания

Практика

Курсове

Цени

Събития

Абонирайте се днес, за да не пропуснете нищо ново

За нас

FAQ

Блог

Контакт

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИТАЙТЕ НИ

Ashtanga Yoga Bulgaria

гр. София

бул. "Сливница" 206

тел: 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg