ЗА НАС
ОТЗИВИ

АЗ СЪМ ОТ ИРЛАНДИЯ И СИ ТЪРСИХ КВАРТИРА ДА МИ Е БЛИЗО ДО ШАЛАТА. НЕ ОСТАНАХ РАЗОЧАРОВАНА. ШАЛАТА Е ...УНИКАЛНА, МНОГО ДОБЪР ВАЙБ ИМА, А И ИРИНА МНОГО МИ ХАРЕСВА. УСЕЩАМ, ЧЕ ИМАМ УЧИТЕЛ ЗА ПРЪВ ПЪТ В ЖИВОТА СИ.

С.М. / ИРЛАНДИЯ

АЩАНГА АКАДЕМИЯТА, КАКТО И ШАЛАТА, СА НАИСТИНА УНИКАЛНИ И ОБУЧЕНИЕТО ТАМ СЪЩО.  ЕКИПЪТ Е МНОГО ДОБРОЖЕЛАТЕЛЕН И НИ ПОМОГНА ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ КАТО У ДОМА СИ. ПОЛУЧИХМЕ ПОДКРЕПА ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ. ИРИНА УНИКАЛНО СВЪРЗВА ФИЗИЧЕСКАТА ПРАКТИКА С ФИЛОСОФИЯТА, ОТ КОЯТО В НАЧАЛОТО НИЩО НЕ РАЗБИРАХМЕ. СЕГА ПРАКТИКАТА НИ НАИСТИНА Е НА ДРУГО НИВО.

П.Г. / ГР. СОФИЯ 

ДЪЛГО СЕ КОЛЕБАХ ДАЛИ ДА ИЗБЕРА КУРСОВЕТЕ НА АКАДЕМИЯТА ИЛИ НА БФЙ, НО СЕ РАДВАМ, ЧЕ ВСЕ ПАК ИЗБРАХ КУРСА ЗА АЩАНГА ИНСТРУКТОР. НЕ ЗНАМ ДАЛИ БИХ ПОЛУЧИЛА ТОЛКОВА ПОДРОБНИ ЗНАНИЯ, ПОДНЕСЕНИ ТОЛКОВА РАЗБИРАЕМО НА ДРУГО МЯСТО. ИСКА МИ СЕ ДА ПРОДЪЛЖА ДА УЧА ТУК.

М.К. / ГР. ВАРНА

ПОЗНАВАМ ИРИНА ОТ САМОТО НАЧАЛО И СЪМ БИЛА ВЪВ ВСИЧКИТЕ СТУДИЯ, КОИТО Е ОТВАРЯЛА В РУСЕ, А СЕГА И В СОФИЯ. ТОВА ПОСЛЕДНОТО МНОГО МИ ХАРЕСВА, ЗАЩОТО Е АБСОЛЮТНО НЕПРИНУДЕНО - ВЕДНАГА СИ ЛИЧИ, ЧЕ ТАМ СЕ ВЪРШИ РАБОТА. САМАТА АЗ НЕ ОБИЧАМ ЛЪСКАВИТЕ СТУДИЯ, КОИТО МОЖЕ ДА СА МНОГО ХУБАВИ, НО ПЪК СА МАЛКО СТУДЕНИ И СНОБАРСКИ. ПРИ ИРИНА НЯМА ДА НАМЕРИТЕ И КАПКА СНОБИЗЪМ, НО ПЪК ЗАТОВА ИМА ЧЕСТНА РАБОТА НА ПОСТЕЛКАТА. 

Р.К. / ГР. БУРГАС

Д.А. / гр. Русе

Ащанга системата е уникална. И преди бях ходила на йога, но не успя да ме грабне, а в Ащанга се влюбих от първата си практика. Има структура, логика, система...Допада ми и това, че работя самостоятелно, чувствам се по-отговорна. Имам още много да уча, но знам, че ще остана в Ащанга...

М.Н. / гр. София

От 3 години се занимавам с Ащанга, но едва от скоро - в Майсор класове с Ирина Бъчварова. Разликата е огромна: мисля, че предишният ми инструктор не беше много опитен, а и не спазваше методиката в Ащанга. Едва сега усещам колко много може дами даде Ащанга, но е необходим опитен учител.

Я.К., гр. София

Ходя на всички лагери, които се организират, за да си сверявам часовника.  Допада ми, че няма излишно залитане по някакви мистики и езотерика - неща, които аз лично не обичам - а има просто честна работа на постелката.  Ащанга е много земна, честна, Не ти позволява да се самозалъгваш - или го правиш или не, няма трети вариант.

Практика

Курсове

Цени

Събития

Абонирайте се днес, за да не пропуснете нищо ново

За нас

FAQ

Блог

Контакт

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИТАЙТЕ НИ

Ashtanga Yoga Bulgaria

гр. София

бул. "Сливница" 206

тел: 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg