МАЙСОР ИНТЕНЗИВНО + ЙОГА СУТРИ

ЗА КУРСА

Ако имате нужда да освежите практиката си и да получите професионални насоки от опитен Ащанга учител, ако искате да се докоснете до малко по-философската страна на Ащанга йога и да навлезете в изучаването на Йога сутрите, тази интензивна седмица е за Вас. 

Имате ли нужда да освежите практиката си или да си възвърнете първоначалния ентусиазъм? Борите ли се с разбирането за по-дълбокия аспект на Ащанга йога метода? Имате ли асани, които все още не се получават? Имате ли травма, която Ви пречи да практикувате така, както искате или просто искате някое по-опитно око да Ви погледне отстрани и да Ви даде съвет за всичките Ви усилия в Ащанга? 

Ако е така, тази интензивна седмица е за Вас.

Това е шанс да се гмурнете надълбоко в практиката си и да прекарате малко време с Ирина Бъчварова в дискусии за по-философските аспекти на Ащанга йога. 

СЪДЪРЖАНИЕ

Всеки ученик заслужава лично внимание по време на практика. В тази интензивна седмица всеки ще получи насоки и техники,с които да работи и да развива практиката си.

Йога е взаимоотношение: взаимоотношението Ви с Вашата практика, както и взаимоотношението Ви с учителя, който Ви учи. Взаимоотношението обаче изисква време и място, за да бъде изградено. Ето защо, този семинар е ограничен до 10 души и се изисква присъствие във всички 5 дни. Малкият брой хора и Вашето посвещение на ежедневна практика е едно от условията за изграждането на взаимоотношение.

В Майсор практиките, всеки практикува серията пози както ги е научил от учителя си, но със собствено темпо. Тази обстановка позволява с всеки да се работи индивидуално за разлика от водените групови класове, където всички правят едно и също нещо. Разбира се, това създава много по-сериозни и дълбоки взаимоотношения между учителя и ученика. Вашето израстване и напредък по време на обучението се дължи именно на това индивидуално внимание. Единственото, което се иска от Вас е да искате да учите. Не се изисква познаване на Ащанга метода. 

В следобедните дискусии, Ирина ще сподели прозренията, до които е стигнала, благодарение на изучаването на "Йога сутрите", ще се обсъжда смисъла на някои ключови сутри, ще нищим спорни въпроси и ще се научим да напяваме сутрите, както е традиционният начин за изучаването им.

Всеки е добре дошъл на следобедните  дискусии безплатно!

ПРОГРАМА

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК

 

Майсор практика - 08.00 - 10.00

Йога сутра лекция - 16.00 - 17.00

СЪБОТА

Водена практика - 08.00 - 09.30

Въпроси и отговори - 10.00 -11.00

 

Местата са ограничени до 10 души, за да може да обърнем достатъчно внимание на всеки от Вас.

ЦЕНА: 110 лв 

Виж в СЪБИТИЯ за дати на провеждане

Практика

Курсове

Цени

Събития

Абонирайте се днес, за да не пропуснете нищо ново

За нас

FAQ

Блог

Контакт

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИТАЙТЕ НИ

Ashtanga Yoga Bulgaria

гр. София

бул. "Сливница" 206

тел: 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg