КЛАСОВЕ

 В ДНИТЕ НА ПЪЛНОЛУНИЕ И НОВОЛУНИЕ ПРАКТИКИ НЯМА! ШАЛАТА Е ЗАТВОРЕНА!

МАЙСОР ПРАКТИКА

Традиционните Майсор практики позволяват да се обучават ученици на различни нива, от съвсем начинаещи до зрели практикуващи с ежедневна практика. Макар да сте в група, инструкциите са индивидуални за всеки и самата практика ще е различна от практиката на всички останали, според Вашите нужди и възможности. Практиките нямат общо начало и край, затова може да дойдете по всяко време в рамките на обявеното, както и да си тръгнете веднага щом сте приключили Вашата практика. 

Начинаещите са добре дошли да понаблюдават или да се включат директно.

Продължителност: от 30 до 120 мин / Всички нива

ВОДЕНА НАЧАЛНА СЕРИЯ

Водената практика има общо начало и край и инструкциите са общи за всички. В този вид практика се цели поддържане на темпо и следване на виняса, затова е необходимо да сте запознати с позите, виняса и спецификата на Ащанга йога. 

Класът не е подходящ за начинаещи и за Ваша безопасност, не допускаме начинаещи в този клас. За да се включите в този клас е необходимо да имате редовна Майсор практика поне. 1 месец. като  най-добре е да изчакате Вашият учител да Ви каже кога сте готови да започнете с водените практики.

Продължителност: 90 мин / Не се допускат начинаещи с по-малко от 1 месец практика

ЙОГА ЗА НАЧИНАЕЩИ

Това е йога практика, която цели да запознае практикуващия с основните принципи в йога. Позите се задържат в рамките на комфортното усещане за усилие. Набляга се на синхрона между дишане и движение. Активните пози се редуват с пасивни, релаксиращи пози, с което се постига по-задълбочено усещане за ефекта от всяка активна поза върху тялото.

Подходяща за всякакви нива ученици.

Продължителност: 55 мин / Всички нива

ТЕРАПЕВТИЧНА ЙОГА

Терапевтична йога е практика с подбрани пози, които въздействат върху зони с дискомфорт, напрежение и болка и деликатно ги раздвижват. Използваме Ащанга йога метода да развием добра постановка, усещане, мобилност и да изградим Ваша персонализирана практика. Практиката е особено благоприятна при болки и проблеми с гърба, тазобедрените стави, раменете, обща схванатост и дискомфорт.

Тъй като фокусът на всяка практика е различен, препоръчваме Ви да идвате консистентно за  една пълноценна и резултатна терапия.

Продължителност: 55 мин / Всички нива

ИНДИВИДУАЛНИ ЗАНИМАНИЯ

Индивидуалните занимания Ви позволяват да практикувате в удобно за Вас време (и място), като след като се установят Вашите нужди ще работите индивидуално с Вашия учител за подобряване на мобилност, физически качества, атлетични умения и/или терапия за определени състояния чрез йога. 

 

Този подход позволява работа с травми, болки и скованости като не само облекчава неприятните усещания в тялото, но и подпомага излекуването им. Практиките са с фокус върху вниманието и грижата към различните тела и проблемите в тях.

Продължителност: 90 мин / Всички нива

Практика

Курсове

Цени

Събития

Абонирайте се днес, за да не пропуснете нищо ново

За нас

FAQ

Блог

Контакт

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИТАЙТЕ НИ

Ashtanga Yoga Bulgaria

гр. София

бул. "Сливница" 206

тел: 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg