КЛАСОВЕ И ПРАКТИКИ
 
За момента, класове ще се провеждат само онлайн през Zoom.
За повече информация:​
тел: 0876 582357 ; email: yogashala@abv.bg
или използвайте формуляра за контакти с нас
ГРАФИК 

ГРУПОВА МАЙСОР ПРАКТИКА

Ще бъде обявено допълнително

Майсор практиката често е наричана самостоятелна;, защото всеки ученик работи самостоятелно, но с помощта и съдействието на учителя в залата, който наблюдава, помага, наглася и обяснява. Целта на този вид практики е всеки да работи според възможностите си и със собствено темпо, за да се изгради постепенно по-осъзната, по-лична, автономна и ефективна практика. Учителят не води класа с глас, а по-скоро наглася физически всеки ученик като адаптира позите според неговите индивидуални качества и му дава нови предизвикателства. По време на практиката, учителят ще Ви предлага варианти на позите, които сметне за подходящи за Вас, ще Ви помага физически с изпълнението на трудни за Вас асани, а може и да Ви спре на определена поза, която изисква повече внимание и работа..

ТЕРАПЕВТИЧНА ЙОГА

Само индивидуално

с предварително записване

Терапевтична йога е практика с подбрани пози, които въздействат върху зони с дискомфорт, напрежение и болка и деликатно ги раздвижват. Използваме Ащанга йога метода да развием добра постановка, усещане, мобилност и да изградим Ваша персонализирана практика. Практиката е особено благоприятна при болки и проблеми с гърба, тазобедрените стави, раменете, обща схванатост и дискомфорт. Практиката изгражда много усет за собственото тяло, контрол и качества и е идеално допълнение към по-динамичната Ащанга практика.

ЙОГА ЗА НАЧИНАЕЩИ

Вт и Четв

17.00 ч

онлайн през Zoom

Това е йога практика, която цели да запознае практикуващия с основните принципи в йога. Позите се задържат в рамките на комфортното усещане за усилие. Набляга се на синхрона между дишане и движение. Активните пози се редуват с пасивни, релаксиращи пози, с което се постига по-задълбочено усещане за ефекта от всяка активна поза върху тялото.  Практиките са групови,  водени от учител и ще Ви подготвят за Майсор практиките, ако имате такова желание.

Практиката се базира на Ащанга практиката, но се провежда с навно темпо, повече инструкции и допълнителни упражнения и/или пози за развиване на качества

ВОДЕНА ПЪЛНА НАЧАЛНА СЕРИЯ

Пон, Ср и Пет

17.00 ч

онлайн през Zoom

Събота

10.30 ч

онлайн през Zoom

Водените Ащанга практики имат за цел да изпробвате наученото в Майсор практиката. Учителят води и дава кратки инструкции като брои всяко движение, а Вие се движите в темпо, задържайки всяка поза за еднакъв брой дишане. Стремежът е да се изгради непрекъснатост на движението, плавност и лекота, които да създадат медитативно състояние на ума. Тази практика не е подходяща за ученици с по-малко от 6 месеца  ежедневна практика Учителят може да Ви спре дотам, докъдето сте стигнали в личната си (Майсор) практика.

 
 
 
 
 

Практика

Курсове

Цени

Събития

Абонирайте се днес, за да не пропуснете нищо ново

За нас

FAQ

Блог

Контакт

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИТАЙТЕ НИ

Ashtanga Yoga Bulgaria

гр. София

бул. "Сливница" 206

тел: 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg