• тел: 0876 582357
  • email: yogashala@abv.bg

Частната ми практика е отделна от програмите за обучение, които се предлагат в Ащанга Йога България. Отдолу има линк, на който може да ми изпратите съобщение и да си запазите час за среща по Zoom, за да обсъдим каквото Ви интересува предварително. Тази консултация е безплатна, разбира се.

Хората ме търсят, защото интуитивно знаят, че телата им изискват внимание. независимо каква е болката, състоянието или травмата… Tе знаят, че е дошло време да направят нещо за него. Повечето от тях са опитвали да ходят на масажи, фитнес и дори йога, но симптомите им само се влошават.

тялото е барометър

Аз гледам на симптомите като на език – вътрешната, вродена телесна система за обратна информация, която Ви казва кога правите прекалено много, кога недостатъчно, кога имате нужда от промяна и кога е дошло време да започнете да правите нещата различно. Ако просто пренебрегнете симптомите, те ще се влошават.

Тогава разбирате, как Вашата собствена амбиция допринася за ситуацията. Моята работа е да канализирам тази Ваша амбиция, в по-креативна, по-конструктивна посока.

Аз ще Ви науча как функционира биомеханиката Ви и каква е връзката между как се движите, как релаксирате и кой сте. Ще откриете къде и защо тялото Ви компенсира, а още по-важно как да го преобучите да се движи по-органично и леко. Като се научите да се движите по-добре, тялото Ви ще си почива по-добре и ще чувате симптомите по-добре. Това ще Ви направи много по-силни и ефективни, а нещата ще вървят с повече лекота.

Традиционната Ащанга йога е силно терапевтична и е много жалко, че йога-студията променят класическите подходи в името на пълните зали, превръщайки практиката във фитнес. От този комерсиализъм Ащанга методът губи от силата си. Ако търсите реална трансформация, видими резултати, облекчение и/или консистентно развитие, индивидуалните занимания с мен са най-добрият Ви избор.