• тел: 0876 582357
  • email: yogashala@abv.bg

Мечтаете ли да преподавате йога и да споделяте опита си с другите?

Мисията на Ащанга Йога България е да Ви помогнем да постигнете Вашата мечта да преподавате йога професионално и да Ви дадем необходимите знания, умения и увереност да поемете по този не лек, отговорен, но толкова удовлетворяващ път.

Курсовете за учители на Ащанга Йога България са най-подробните, задълбочени и ориентирани към резултати обучения на йога учители у нас и комбинират изпитани във времето традиционни практики с най-съвременните достижения на науката за човека.

Програмата за обучение и организацията на курса надвишава изискванията на водещи институции като Yoga Alliance за минимум знания за съответното ниво (200 или 500 ч) йога учител. Макар курсовете ни да са регистрирани към Yoga Alliance, по настоящем много по-важна е гуру-парампара традицията (предаване на знанията от учител на ученик). Самата традиция, Вашият личен учител и неговият учител (т.нар. lineage) е основата за успешно учене и е залог за чистотата на знанията, проверени във времето.


200 ч обучение на учители по йога

Нямате време за дълги онсайт курсове или финансите да си ги позволите? Вече имате някакъв опит и искате това да Ви се зачете?

Курсът за 200 ч обучение на Ащанга Йога България може да отговори на проблемите, които срещате с решението си да учите сериозно. Курсът се вписва в начините на учене на съвременния човек като предлага много гъвкавост както с времето, така и финансите без да Ви лишава от качеството на бучение и/или реалната практика.


Новата ни модулна система за обучение Ви позволява да учите с Ваше темпо и да поемете отговорност за обучението си изцяло.

За да Ви осигурим максимално гъвкаво, ползотворно и незатормозяващо изживяване, ние използваме следните методи на работа с Вас:

  • Предварително записани аудио и видео уроци;
  • Ежеседмични онлайн срещи с Вашия личен адвайзър по време на обучението;
  • Групови онлайн уебинари;
  • Лична и учителска практика на място под надзора на водещия учител;
  • Тестуване на наученото за всеки модул от обучението;
  • Учебни материали, които можете да даунлоуднете за ползване;
  • Възможност за “чиракуване” при наши възпитаници, настоящи учители в различни градове.

Целият курс Ви се предоставя посредством нашия нов онлайн Учебен Център и е включва 100% реални уроци, записани под формата на видео презентации и практически видео-уроци, съпроводени с подробен текстови учебен материал, който да Ви помогне да разберете, запомните и започнете да прилагате цялото учебно съдържание ефективно, когато започнете да работите с реални Ваши ученици.

Кликнете тук, за да свалите Пълното съдържание на курса.